CashBack - Ελληνικές ιστοσελίδες που σας επιστρέφουν χρήματα!

Το άρθρο αυτό δεν αναλύει κάποια μέθοδο για να βγάλουμε χρήματα από το ίντερνετ άμεσα. Αλλά και οι έμμεσοι τρόποι είναι καλοδεχούμενοι. Και η εξοικονόμηση χρημάτων είναι εξίσου απαραίτητη στην Ελλάδα του σήμερα.


Η IzoCard είναι μια ιστοσελίδα πάρα πολύ χρήσιμη σε όσους συνηθίζουν να κάνουν αγορές από το διαδίκτυο. Ακόμα και αν δεν είστε ένας από αυτούς, ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό να ψωνίσετε και εσείς ηλεκτρονικά. Είναι συμβεβλημένη με περισσότερα από 600 online ηλεκτρονικά καταστήματα (μερικά από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό), από τα οποία εάν ψωνίσετε σας επιστρέφεται μέρος των χρημάτων σας, σε μετρητά.

Πως λειτουργεί


Κάνετε εγγραφή σαν μέλος στο IzoCard (μια απλή φόρμα συμπληρώνετε) και κατόπιν πηγαίνετε στην λίστα με τα προϊόντα ή τα καταστήματα. Αφού βρείτε το προϊόν που θέλετε, επισκέπτεστε το κατάστημα που επιλέξατε και κάνετε την αγορά σας. Η διαδικασία αγοράς είναι η συνήθης. Η επίσκεψη σας όμως καταγράφεται από το σύστημα και μετά από λίγες μέρες γίνεται η επιστροφή των χρημάτων από την IzoCard και όχι από το κατάστημα που ψωνίσατε. Στον λογαριασμό σας υπάρχει σύστημα tracking, από όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των αγορών σας και τα χρήματα που αναμένεται να σας επιστραφούν.

Μόλις συμπληρωθούν 30 ευρώ στον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal. Η έκπτωση που δίνει το κάθε κατάστημα, φαίνεται δίπλα στο όνομα του και σε μερικά φτάνει και το 50%. Το στήσιμο της σελίδας είναι πολύ εύχρηστο και μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα καταστήματα ανάλογα και με την έκπτωση που προσφέρουν. Αυτό είναι χρήσιμο στην περίπτωση που ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να ψωνίσετε και ψάχνετε απλά την μεγαλύτερη επιστροφή χρημάτων που μπορείτε να πάρετε.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ. Η IzoCard διαθέτει και ένα πρόγραμμα "προσκάλεσε τον φίλο σου", με το οποίο πληρώνεσαι 5€ για κάθε φίλο που θα προσκαλέσεις και θα προβεί σε μια αγορά. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προσκλήσεων.

Υπάρχει και το πεδίο "Προσφορές", στο οποίο βρίσκεις καταστήματα τα οποία προσφέρουν κάποιες επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Δίνονται εκπτωτικοί κωδικοί τους οποίους χρησιμοποιείς την ώρα της αγοράς.

Τέτοιου είδους ιστοσελίδες πρέπει να στηρίζονται από όλους μας. Όσο μεγαλύτερη δυναμική αποκτήσουν τόσο καλύτερες προσφορές μπορούν να μας εξασφαλίσουν. Ας χρησιμοποιήσουμε τον ανταγωνισμό των εταιριών προς όφελος μας.

[πηγή: misterpayment.eu ]

Δείτε τις διαφάνειες παρακάτω για να καταλάβετε καλύτερα.Δείτε παρακάτω ένα πολύ καλό παράδειγμα:


Βγάλε 0.30€ για κάθε καπάκι/ δακτυλίδι Amstel. 100 καπάκια = 30€

Η Amstel τρέχει ένα διαγωνισμό έως τις 31 Αυγούστου, στον οποίο κληρώνει σε έναν τυχερό 2.100 ευρώ, κάθε μέρα. Κάθε μέρα κάποιος κερδίζει 2.100 ευρώ. Αν όμως λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω της izocard τότε εκτός από την συμμετοχή κερδίζετε και 0,30€ για κάθε καπάκι ή δακτυλίδι που καταχωρείτε! Στην πίσω όψη τα καπάκια/δακτυλίδια έχουν έναν κωδικό.

Αν είστε είδη μέλη της izocard, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την σελίδα και από εκεί να κάνετε κλικ στον διαγωνισμό της Amstel. Αν δεν είστε μέλη τότε απλά επισκέπτεστε την izocard από εδώ, συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής (είναι πολύ απλή), επιβεβαιώνετε το email σας και κατόπιν κάνετε σύνδεση στην izocard και κάνετε κλικ στον διαγωνισμό της Amstel.

Στον διαγωνισμό αυτό δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα καπάκια μπορείτε κάθε μέρα. Αν έχετε εσείς ή κάποιος γνωστός σας καφενείο, καφετερία, μπαρ, μπυραρία κ.τ.λ. θα κάνετε χρυσές δουλειές. Για κάθε 100 καπάκια θα βγάζετε και 30€. Έως τις 31 Αυγούστου προλαβαίνετε να κάνετε καλό κομπόδεμα. Και χώρια οι πιθανότητες για τα 2.100 €.
Μόνο να μην ξεχνάτε, κάθε φορά να επισκέπτεστε την σελίδα του διαγωνισμού, μέσω της izocard για να τσεπώνετε το τριαντάλεπτο!

[πηγή: misterpayment.eu ]

Ακριβώς ολόιδιες και επίσης Ελληνικές ιστοσελίδες είναι και οι:
beconomize.com , e-cashback.gr , bazando.gr

Αν τώρα κάποιος από εσάς θέλει να φτιάξει μία παρόμοια ιστοσελίδα, μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα από εδώ.

Παρόμοιο άρθρο: Η ιδέα των Cashback sites - clickmoney.gr

1 σχόλιο:

Δικά μου

Larissakid

Τα άρθρα μου στο email σας

>