Το τέλος των Windows XP επίσημα από την Microsoft

Στις 8 Απριλίου τελείωσε και επίσημα η υποστήριξη των Windows XP από την Microsoft. Ο προηγούμενος χρόνος ήταν γεμάτος ειδοποιήσεις για το τέλος της υποστήριξης και λόγους για το πόσο επικίνδυνη θα είναι η χρήση του λειτουργικού. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για το μέσο χρήστη;Πολύ απλά, σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν νέες ενημερώσεις για το λειτουργικό. Έτσι τα Windows XP καθίστανται ευάλωτα καθώς πιθανές αδυναμίες και bugs δεν θα μπορούν να διορθωθούν μέσα από το Windows Update. Αυτό δεν σημαίνει πως οι παλιοί υπολογιστές θα πάψουν να λειτουργούν. Αντιθέτως, ακόμα και μετά το τέλος της υποστήριξης, θα μπορεί να γίνεται εγκατάσταση και ενεργοποίηση του λειτουργικού καθώς και η εγκατάσταση παλαιότερων ενημερώσεων.
Όσοι από εσάς θέλετε να κρατήσετε τον παλιό σας υπολογιστή ζωντανό, μπορείτε απλά να τον χρησιμοποιείτε offline. Επίσης, αυτοί με αρκετή όρεξη και χρόνο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκδόσεις άλλων λειτουργικών φτιαγμένα ειδικά για αδύναμα μηχανήματα (π.χ. Lubuntu, Puppy Linux).

Ακόμη και μετά από 12 χρόνια ζωής και 3 Service Packs, το θρυλικό λειτουργικό χρησιμοποιείται σε περισσότερο από το 25% των desktops, σύμφωνα με τις μετρήσεις του NetMarketShare.com! Όλα αυτά, την στιγμή που τα Windows 8 λαμβάνουν μόλις το 12% της αγοράς. Και από ότι φαίνεται τα Windows XP θα συνεχίσουν να προτιμώνται για λίγο καιρό ακόμα. Όπως και να έχει, παραμένει ένα από τα πολυαγαπημένα λειτουργικά συστήματα που έχουμε δει.!

[Πηγή: apn.gr ]

1 σχόλιο:

  1. Business-ready UBER CLONE SCRIPT to start your Ride hailing business instantly. This advanced Taxi booking software comes with 100% Source code. Loved by 700+ real businesses worldwide
    Car rental Software
    uber clone script
    uber clone

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δικά μου

Larissakid

Τα άρθρα μου στο email σας

>