Πως να διαγράψετε μια ομάδα από το Facebook

4




Θέλετε να διαγράψετε μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο Facebook; Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να το κάνετε.

Αν και δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για να διαγράψετε μια ομάδα που δημιουργήσατε στο Facebook, το σύστημα αφαιρεί αυτόματα τις ομάδες που δεν έχουν μέλη. Ως εκ τούτου, για να διαγράψετε μια ομάδα, πρέπει πρώτα να αφαιρέσετε όλα τα μέλη. Προσοχή όμως γιατί εάν αποχωρήσετε από την ομάδα, χωρίς προηγουμένως την αφαίρεση όλων των μελών της, η ομάδα θα παραμείνει εκεί και θα χάσετε τη διαχείρισή της και έτσι δεν θα είστε σε θέση πια να τη διαγράψετε.

Ο τρόπος για να το κάνετε:
Πηγαίνετε στη σελίδα της ομάδας που θέλετε να διαγράψετε και εκεί, στη δεξιά στήλη, στην ετικέτας "Μέλη", κάντε κλικ στην επιλογή που λέει "Προβολή όλων".

Έτσι θα σας παρουσιαστεί μια λίστα με όλα τα άτομα που είναι μέλη της ομάδας σας.
Σε αυτή την λίστα, κάντε κλικ στο X στην δεξιά άκρη όλων των μελών ένα προς ένα, εκτός από εσάς. Κάθε φορά που το κάνετε θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ενέργεια κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επιβεβαίωση" που θα εμφανίζετε.
Μόλις είστε το μόνο μέλος της λίστας, κάντε κλικ στο X στην δεξιά άκρη του ονόματός σας. Το Facebook θα σας δείξει ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι, από τη στιγμή που είστε το τελευταίο μέλος, εάν αφήσετε την ομάδα, η ομάδα θα διαγραφεί. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Διαγραφή ομάδας" για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα σας θα διαγραφεί.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου
To Top